Újranéző - KOGART-évek képekben

KOGART Kiállítások Tihany

Város: 
Tihany
Dátum: 2016. október. 14. - 2016. október. 31.

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány 2004-es alapítása óta több mint 100 tárlatot rendezett már.  Mi, akik a KOGART csapatába tartozunk, elmondhatjuk, hogy olyan budapesti, vidéki és külföldi kiállításokon dolgoztunk, amelyekre örömmel emlékszünk vissza, és nem csak azért, mert - részben vagy egészben – megmutathattuk a közönségnek alapítványunk féltett kincseit, de azért is, mert szeretjük, amit csinálunk. 

Néha érdemes egy pillanatra megállnunk, és átgondolni, mi történt velünk, hogy az eddigi tapasztalatok összegzéséből tovább tudjunk építkezni. Az alapítvány életében most jött el ez a pillanat: ezzel a kiállítással arra hívjuk közönségünket, hogy együtt idézzük fel a múltat - a KOGART képzeletbeli albumát lapozgatva.
Ezen a rendhagyó kiállításon olyan kiállítási plakátokat és fotókat válogattunk össze, amelyek különösen kedvesek számunkra, és bemutatjuk azokat a nemrégiben elkészült, kiállítási molinókból varrt tárgyakat (táskákat, ceruzatartókat, pénztárcákat) is, amelyek megvásárlásával a közönségünk ezeket az emlékeket nem csak magával viheti, de nap mint nap fel is idézheti.

A kiállítás 2016. október 14-31. között, naponta 10-18 óráig látogatható, a belépés INGYENES!

A kiállításhoz kapcsolódó programok:

NEKED MI AZ ÁLMOD? - RAJZPÁLYÁZAT MINI-KIÁLLÍTÁSA
A kiállítás ideje alatt a Gulácsy álmai című tárlatunkhoz kiírt pályázat nyerteseinek alkotásai is megtekinthetőek a tihanyi kiállítótérben.

KOGART-VÁSÁR - Újragondolt molinók
Korábbi kiállításaink molinóiból hasznos, gyönyörű és egyedi dolgokat készített nekünk a Medence Csoport! Ezek a táskák, tolltartók, pénztárcák a kiállítás ideje alatt megvásárolhatóak a tihanyi kiállítótérben.

SZAVAZZ A KEDVENC PLAKÁTODRA!
Kiválasztottuk az elmúlt évek kiállítási plakátjai közül a négy számunkra legkedvesebbet, és ezeket a kiállítótérben is elhelyeztük. De hogy melyik legyen az abszolút kedvenc, annak eldöntését a látogatókra bízzuk! Minden Tihanyba látogató vendégünk a helyszínen vagy a Facebookon szavazhat a számára legkedvesebbre, a kiállítás végén, október 30-án pedig eredményt hirdetünk.

KOGART VIDEÓK
A kiállítótérben elhelyezett TV-n vetített, korábbi kiállításainkhoz kapcsolódó videók, interjúk segítenek az emlékek felidézésében.

Látogatói információk: 

NYITVA TARTÁS

szeptember 1. – október 31. |  hétfő–vasárnap 10:00–18:00